Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-08@13:56:30 GMT

شرایط جدا کردن یارانه از سرپرست خانوار

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۲۹۹۶۳

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  دولت برای کم کردن تاثیر تعطیلی مشاغل و تاثیر آن بر معیشت خانوارها، مقرر کرده است که به ۲۴ میلیون خانواری که یارانه نقدی دریافت می‌کنند وام یک میلیون تومانی پرداخت کند.

 

از این جمعیت یارانه‌بگیر، وام حدود ۲۰ میلیون خانوار واریز شده و طبق گفته سخنگو تسهیلات کرونا واریزی‌ها ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما موضوعی که بسیاری از یارانه‌بگیران با پرداخت این تسهیلات به دنبال آن هستند، این است تا با جدا کردن یارانه از خانواده‌ها بتوانند وام یک میلیون تومانی را دریافت کنند.

 

جدا کردن یارانه در چه شرایطی امکان‌پذیر است؟

جدا کردن یارانه پس از ازدواج ،وقتی یکی از اعضای خانواده ازدواج کند می‌تواند یارانه خود را از دیگر اعضا جدا کند.

 

برای جدا کردن یارانه به سبب ازدواج مدارک شناسایی پدر هر دو طرف، که شامل کارت ملی، شناسنامه، و کپی دیگر مدارک؛ مدارک شناسایی هر دو طرف که شامل شناسنامه، کارت ملی، و کپی تمامی مدارک؛ و اصل و کپی عقدنامه رسمی زوج لازم است.

 

جدا کردن یارانه پس از طلاق

جدا کردن یارانه بعد از طلاق شبیه به ثبت نام یارانه ازدواج است، این افراد باید یارانه خود را از سرپرست قبلی جدا و اطلاعات خود را دوباره در سامانه ثبت نام یارانه ثبت انجام شود.برای جدا کردن یارانه بعد از طلاق نیاز به مدارکی از قبیل اصل و کپی سند طلاق، اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی فرد است.

 

تغییر سرپرست خانوار به علت فوت

با فوت سرپرست خانوار، باید اعضا خانواده نسبت به تغییر سرپرست اقدام کنند که برای این کار مدارک زیر لازم است:اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی سرپرست جدید،اصل و کپی شناسنامه اعضای خانواده که زیر مجموعه سرپرست قبلی بوده‌اند،شناسنامه و کارت ملی سرپرست فوت شده،گواهی فوت سرپرست.

 

تغییر سرپرست به علت بدسرپرست بودن

همچنین اگر سرپرست خانوار، مفقود شود، مصرف‌کننده مواد مخدر یا زندانی باشد، خارج از ایران زندگی کند و دارای بیماری روحی و روانی باشد امکان تغییر سرپرست خانوار وجود دارد که پس از پدر سرپرستی به مادر خانواده و در صورت داشتن سن قانونی فرزند ارشد به عنوان سرپرست جدید باید معرفی شود.

 

مدارک مورد نیاز برای تغییر سرپرست با توجه به علت تغییر به این شرح است:

حکم مرجع قضائی ذی‌صلاح،گواهی پزشکی قانونی،گواهی یکی از بیمارستان‌های روانی مراکز نگهداری این قبیل از افراد که صلاحیت آنها به تایید وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی رسیده باشد،گواهی سازمان بهزیستی محل،گواهی از زندان مربوط ضروری،گواهی لازم از معاونت کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه.

 

آیا افراد مجرد می‌توانند یارانه خود را جدا کنند؟

افراد مجرد نمی‌توانند یارانه خود از سرپرست خانواده جدا کنند و فقط امکان تغییر سرپرست به علت بدسرپرست بودن که در بالا ذکر شد، امکان‌پذیر است.فرزند تازه به دنیا آمده نیاز به ثبت نام ندارد و سازمان ثبت احوال تغییر در تعداد خانوار را به سازمان هدفمندی یارانه‌ها اعلام خواهد کرد. اطلاعات خانوار به طور خودکار در سامانه ثبت نام یارانه به‌روزرسانی خواهد شد.

 

گسترش نیوز

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: سرپرستان خانوار اقتصاد جام نیوز یارانه جدا کردن یارانه سرپرست خانوار تغییر سرپرست یارانه خود اصل و کپی کارت ملی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۹۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ جدید نان «آزادپز» در کردستان اعلام شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان نرخ نان در واحدهای صنفی آزادپز که بدون آرد یارانه‌ای نوع ۱ و ۲ را اعلام کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، پیمان اسکندری ظهر امروز در کارگروه اصلاح نظام یارانه‌ای آرد و نان که در محل سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، با اشاره به اینکه نظارت بر واحدهای تولیدی و صنفی غذایی از بهمن سال گذشته دچار تغییراتی شده است، اظهار داشت: واحدهای تولیدی و ذخیره‌سازی در حوزه گندم کارنجات آرد و سیلوها و زنجیره تولید در اختیار وزارت جهاد کشاورزی و نظارت بر واحدهای صنفی و خرده فروشی بر عهده وزارت صمت و اتحادیه خبازان و اتاق صنفی هر شهرستان است.

وی با بیان اینکه دبیرخانه شورای آرد و نان، ساماندهی بازار آرد و نان، تعیین سهمیه، خرید گندم و کل زنجیره تا رسیدن به واحدهای صنفی زیر نظر جهاد کشاورزی است، گفت: جلسات این شورا هر ماه یکبار برگزار و نظارت بر نانوایی‌ها برعهده سازمان صمت و اتحادیه صنفی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با اشاره به دستور کار جلسه اذعان کرد: در گذشته یکی از درخواست‌های بازرسان و فرمانداران، تعیین نرخ نان آزادپز بوده که یک نابسامانی و اختلال در سیستم توزیع آرد و نان ایجاد کرده بود چراکه هر کدام از واحدها بنا به وضعیت شهرستان، نرخ‌های متفاوتی برای سنگک، بربری و لواش در نظر گرفته بودند که باعث ایجاد نارضایتی مردم شده بود.

وی درباره نرخ نان در واحدهای صنفی آزادپز که بدون آرد یارانه‌ای نوع 1 و 2 و با آرد آزاد (هر کیسه 40 کیلویی 610 هزار تومان) فعالیت می‌کنند، افزود: بر این اساس قیمت پیشنهادی؛ هر قرص نان لواش ماشینی با 160 گرم چانه 2400 تومان، بربری با وزن چانه 450 گرم بدون کنجد 7900 تومان و با کنجد توافقی بین مصرف‌کننده و واحد تولیدی در نظر گرفته شده است.

اسکندری بیان کرد: سنگک با 450 گرم وزن 9750 تومان و تافتون با 250 گرم وزن چانه 4800 تومان، کلانه بدون روغن با وزن چانه 130 گرم 5400 تومان مصوب شده است.

طاها سمیعی معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان نیز این نرخ‌ها را تأیید کرد.

منشاء تأمین آرد نانوایی‌های آزادپز سنندج مشخص نیست!

حسن عسکری، فرماندار سنندج نیز در این جلسه با اشاره به اینکه در دو سال اخیر مجوز نانوایی دولتی با توجه به اینکه سقف آرد خبازی‌های این شهرستان کامل شده، صادر نشده است، اظهار کرد: برخی‌ها نیز مجوز آزادپز گرفته که امکان دارد بعد از مدت‌ها مدعی دریافت آرد یارانه‌ای شوند در حالی‌که تکلیف این افراد مشخص است.

وی با بیان اینکه قیمت نان در نانوایی‌های آزادپز بر مبنای آرد هر کیسه 610 هزار تومان تعیین شده است، گفت: هم‌اکنون نرخ سنگک و کلانه در سنندج بسیار بیشتر از قیمت در نظر گرفته شده است.

فرماندار سنندج با اعلام اینکه منشاء و محل تأمین آرد نانوایی‌های آزادپز مشخص نیست، افزود: طبق بررسی‌های صورت گرفته این واحدهای نانوایی از شبکه قاچاق و غیررسمی اقدام به تأمین آرد می‌کنند، مشخص نیست این آرد از کجا تأمین می‌شود! 

عسکری تصریح کرد: سازمان صمت، تعزیرات و دانشگاه علوم پزشکی منشاء این آردها را مشخص کنند چراکه شاید این آردها فاسد و مشکلاتی برای شهروندان ایجاد کند.

فروش آرد یارانه‌ای در بازار سنندج

جمال صالحی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کردستان نیز در این جلسه درباره وجود آرد خارج از شبکه در نانوایی‌ها اظهار داشت: متأسفانه هم‌اکنون فروش سود آرد در بازار بیشتر از پخت است به همین دلیل نانوا به دلیل شرایط اقتصادی و اجاره محل، آرد را به صورت آزاد می‌فروشد!

وی با بیان اینکه سالانه دولت بابت خرید گندم بیش از 20 هزار میلیارد ریال هزینه می‌کند، گفت: هر کیلوگرم آردی که در اختیار نانوایی‌های آزادپز قرار می‌گیرد 120 هزار ریال است، بنابراین این نوع آزدپز به شمار نمی‌رود و آراد یارانه‌ای نوع سه محسوب می‌شود.

نماینده شرکت بازرگانی دولتی کردستان اذعان کرد: نانوایی‌های نوع سه تنها چهار هزار و 200 کیلوگرم آرد از ما دریافت می‌کنند و آرد مورد نیاز خود را به گونه دیگری تأمین می‌کنند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد
  • طرح فجرانه کالابرگ تا جمعه تمدید شد
  • مهلت دریافت کالابرگ طرح فجرانه نوبت سوم تا جمعه تمدید شد
  • نرخ جدید نان «آزادپز» در کردستان اعلام شد
  • معامله نخستین گواهی سپرده سکه صادره خزانه بورس کالا
  • فردا آخرین مهلت دریافت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ است
  • باجه معطله در انتظار مراجعه حضوری!
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • ۵۱ میلیون ایرانی گواهی‌نامه رانندگی دارند