Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس آمارهای سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، مردم تا ۱۳ آذرماه امسال بیش از ۲۸ هزار میلیارد تومان یارانه نقدی دریافت کردند و در این مدت، صرفاً ۲۲ درصد از سهم سلامت پرداخت شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طبق آمارهای سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها سهم مصوب این سازمان از ابتدای سال تا تاریخ ۱۳ آذر ۹۷ بالغ بر ۶۹ هزار و ۸۶۰ میلیارد تومان بوده، بنابراین طبق آمارها ۱۳ هزار و ۵۶۵ هزار میلیارد تومان شرکت‌ها نسبت به مبلغ مصوب بدهی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  همچنین طبق این گزارش بالغ بر ۱۹ هزار و ۴۱۸ میلیارد تومان از درآمدها به حساب شرکت‌های مذکور در تبصره ۱۴ قانون بودجه بازگشت داده شد.   طبق آمارها ۳۶ هزار و ۸۷۶ میلیارد تومان به مصارف سازمان هدفمندی اختصاص یافته است.   در جدول تبصره ۱۴ قانون بودجه ۹۷ جمع کل دریافتی‌ها در سمت منابع ۹۸ هزار و ۸۳۴ میلیارد تومان در نظر گرفته شد علاوه بر این اجازه داده شد مبلغ ۱۱ هزار میلیارد تومان از محل فروش فرآورده‌های نفتی به سقف منابع در جدول افزوده شود و در مصارف هزینه گردد.   *منابع سازمان هدفمندسازی یارانه ها تا ۱۳ آذرماه امسال   براساس گزارش مرکز پژوهش های مجلس، در جدول ذیل میزان وصول منابع هدفمندی از ابتدای سال جاری تا ۱۳ آذر ماه به تفکیک شرکت‌های پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، گاز، توانیر و آبفا ارائه شده است:     واریزی شرکت‌ها به حساب رابط خزانه تا تاریخ مذکور بدون در نظر گرفتن مجوز ۱۱ هزار میلیارد تومانی عملکرد ۸۰ درصدی دارد.   مرکز پژوهش‌های مجلس در این باره نوشت: با توجه به افزاریش نرخ ارز در سال ۹۷ نکته قابل تامل در رابطه با عملکرد منابع مذکور در جدول تبصره ۱۴ قانون بودجه، مبهم بودن میزان دریافتی حاصل از فروش صادراتی فرآورده‌های نفتی از آنجا که منابع در نظر گرفته شده برای این موضوع از میزان تحقق واقعی صادرات فرآورده و نرخ ارز متاثر خواهد بود با فرض ثبات میزان صادرات باید منابع پیش‌بینی شده به شدت افزایش می‌یافت اما این عملکرد نشاندهنده این افزایش نیست.   در صورتی که عدم تحقق ناشی از کاهش حجم صادرات فرآورده‌ها باشد باید به این مسئله در برآورد منابع سال ۹۸ توجه شود زیرا منابع موضوع این بند در لایحه بودجه سال آینده افزایش قابل توجهی دارد.   *عملکرد مصارف سازمان هدفمندسازی یارانه ها تا ۱۳ آذرماه امسال   مصارف این سازمان تا تاریخ ۱۳ آذر ۹۷ نشان می‌دهد حدود ۲۸ هزار و ۲۹ میلیارد تومان یارانه نقدی پرداخت شد. به طور میانگین پرداخت هر ماه یارانه ۳ هزار و ۵۰۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بوده است.   برای امنیت سبد غذایی یا همان یارانه غیرنقدی ۸۹۰ میلیارد تومان مصرف شده است.   سازمان بهزیستی و کمیته امداد طبق بند ۲ جدول مصارف هدفمندی بودجه ۹۷ بالغ بر ۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد تومان دریافت کردند.   بهداشت و سلامت طبق بند ۳ بالغ بر ۸۵۰ میلیارد تومان پرداخت شد.ردیف مربوط به بهداشت و سلامت مردم تنها ۲۲ درصد پرداختی داشته است.   هزینه‌کرد یارانه نان و خرید تضمینی گندم موضوع بند ۴ نیز رقم ۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان است.   در مجموع کل مصارف ۳۶ هزار و ۷۱۲ میلیارد تومان بوده است.   منبع: فارس  

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۵۷۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!

فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

به گزارش اقتصادآنلاین، وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

دیگر خبرها

  • مهلت دریافت کالابرگ طرح فجرانه نوبت سوم تا جمعه تمدید شد
  • فردا آخرین مهلت دریافت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ است
  • فردا، مهلت پایانی مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • توصیه به یارانه‌بگیران؛ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • طرح فجرانه کالابرگ ادامه پیدا می‌کند؟
  • استقبال یک میلیون خانوار اصفهانی از کالابرگ الکترونیک