Web Analytics Made Easy - Statcounter

یارانه فرزند بعد از طلاق ، یارانه زوجه قبل از طلاق ،  وضعیت یارانه زنان مطلقه ،  مبلغ یارانه زنان مطلقه ، ثبت نام یارانه زنان سرپرست خانوار ، ایا زن میتواند یارانه اش را از شوهرش جدا کند ، سایت جدا کردن یارانه بعد از ازدواج ، قطع شدن یارانه بعد از ازدواج ، نحوه تغییر سرپرست خانوار برای دریافت یارانه

جهت دریافت یارانه سرپرست خانوار باید اقدام به ثبت نام در این طرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در برخی شرایط مانند ازدواج یا طلاق و غیره اعضای خانوار، تمایل به انتقال یارانه دارند و می خواهند یارانه خود را از سرپرست خانوار جدا کنند که نیاز به مراحل و شرایط خاصی دارد. اگر شما هم در چنین موقعیتی قرار گرفته‌اید و تمایل به انتقال یارانه” دارید جهت آشنایی با مراحل آن مطالب زیر را مطالعه کنید.

انتقال یارانه پس از طلاق گرفتن به چه روش ممکن است؟

یکی از مشکلات اصلی در جامعه امروزی طلاق است که به دلایل مختلفی به زندگی زناشویی  پایان داده می‌شود. بعد از طلاق گرفتن مشکل دیگری که اکثر زوجین با آن مواجه می شوند، انتقال یارانه است. در اصل  زوج یا زوجه بعد از طلاق گرفتن باید یارانه خود را از سرپرستی همسر قبلی خود جدا کرده و برای انتقال یارانه بعد از طلاق مدارکی را آماده و سپس به همراه مدارک خود  به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه و  تقاضای جدا شدن از سرپرستی و خانوار همسر قبلی و ایجاد سرپرستی جدید کند. این مدارک عبارتند از :

شناسنامهکارت ملیسند طلاقکپی تمامی مدارک

پس از انجام مراحل بالا، زوج یا زوجه بلافاصله باید حساب یارانه ای جدیدی در یکی از شعب بانکی برای خود ایجاد کند، در غی اینصورت یارانه وی پرداخت نمی شود. همچنین اگر افراد مطلقه برای انتقال یارانه به تفاهم نرسند و یکی از طرفین مشکل ایجاد کند، باید به مرکز فرمانداری شهر یا استان خود مراجعه کنند.

انتقال یارانه بعد از ازدواج شامل چه مراحلی است؟

تمامی افراد بعد از ازدواج تمایل دارند یارانه خود را از خانواده خود جدا کنند و این یک امر بسیار طبیعی است زیرا پسری که تا به حال تحت سرپرستی پدر بوده، حالا خود سرپرست خانواده است و با وجود مشکلات مالی فراوان تمایل به چنین کاری دارد. اما متاسفانه زوجین با روش های انتقال یارانه آشنا نیستند و ما سعی داریم در این گزارش نحوه انتقال آن را بیان کنیم. برای انتقال یارانه بعد از ازدواج زوجین باید به همراه مدارک زیر به مراکز پلیس +۱۰ مراجعه و تقاضای جدا کردن یارانه از سرپرستی پدر کنند:

اصل شناسنامهاصل کارت ملیاصل شناسنامه و اصل کارت ملی والدین زوجاصل و کپی عقد نامه

طبقه بندی یارانه و انواع آن

یارانه را به چندین قسمت تفکیک کرده اند که هر یک از آنها تأثیرات و ویژگی های جداگانه و متفاوتی می تواند در جامعه داشته باشد. انواع یارانه ها عبارتند از:

یارانه ای که بر اساس هدف های دولت پرداخت می شود، شامل: یارانه اجتماعی، یارانه سیاسی، یارانه اقتصادی، یارانه توسعه ای.یارانه ای برخی کالاها و یا اقدامات مشمول دریافت آن هستند که شامل: یارانه مصرفی، یارانه تولیدی، یارانه توزیعی و …می باشد.یارانه ای که بر اساس کالای مورد نیاز پرداخت می شود، مانند گندم، سم ، بذر، کود و ….یارانه ای بر اساس حساب های ملی داده می شود که عبارت است از: یارانه مستقیم و یارانه غیر مستقیم.یارانه ای که بر اساس انعکاس هزینه های آن در حساب های ملی پرداخت می شود که شامل یارانه پنهان و یارانه آشکار می باشد.بعد از فوت سرپرست دریافت یارانه چگونه می‌تواند انجام گیرد؟

یارانه همه افراد خانواده  به حساب بانکی سرپرست خانواده ( پدر ) واریز می‌شود مگر در مواردی که پدر خانواده فوت کرده باشد و در این شرایط به حساب مادر خانواده واریز می‌شود. یکی دیگر از مشکلات افرادی که یارانه دریافت می کنند به هنگام فوت سرپرست است. در چنین مواردی به طور موقت یارانه اعضای خانواده قطع می شود  و برای حل این مشکل باید  مدارک زیر را آماده و به نزدیک ترین مرکز پلیس +۱۰ مراجعه کنند.

اصل شناسنامه و اصل کارت ملیکپی مدارک شناساییکارت ملی سرپرست قبلیشناسنامه سرپرست قبلیگواهی فوت سرپرست

همچنین بعد از ارائه مدارک به مرکز پلیس +۱۰ در برخی خانواده‌ها دیده می شود که با فوت پدر خانواده، فرزند ارشد سرپرستی را به عهده می‌گیرد و در چنین شرایطی انتقال یارانه به روش بالا انجام می‌گیرد.

انتقال یارانه در خانوارهای بد سرپرست نیز، در مرکز پلیس +۱۰ انجام می‌گیرد اما در این موارد جهت تغییر در کفالت، حضانت و غیره افراد باید ابتدا به مرکز فرمانداری استان مربوطه مراجعه و همراه با نامه رسمی فرمانداری به پلیس +۱۰ مراجعه کنند.

در تمامی موارد بالا برای انتقال یارانه، یک تا دو ماه زمان صرف خواهد شد تا افراد بتوانند یارانه دریافت کنند. برای از دست ندادن یارانه در طول این مدت می‌توانند بین دهم تا بیستم هر ماه پیگیری کنند. در جامعه امروزی با وجود مشکلات اقتصادی، بیکاری و غیره یارانه کمک بسیاری به خانواده ها و مخصوصا به زوج های جوان می‌کند.

منبع : باشگاه خبرنگاران

منبع: ساتین

کلیدواژه: اطلاعات عمومی روز جاماندگان یارانه نقدی حذف شدگان یارانه نقدی یارانه نقدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۰۰۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام تبریک سرپرست بانک دی به مناسبت چهاردهمین سالگرد تأسیس بانک

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط‌عمومی بانک دی؛ علیرضا قیطاسی، سرپرست بانک دی، در پیامی چهاردهمین سالگرد تأسیس بانک دی را به همه ذی‌نفعان بانک تبریک گفت. متن پیام بدین شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

مشتریان گرامی، سهامداران گرانقدر و همکاران ارزش‌آفرین بانک دی

با سلام و آرزوی بهترین‌ها برای یکایک شما عزیزان

امروز، ۱۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، خانواده بزرگ دی چهارده ساله شد و قدم در آغاز مسیر پانزدهمین سال نقش‌آفرینی خود در نظام بانکی کشور گذاشت.

نهال نوپای بانک ارزش آفرین دی، که در سال ۱۳۸۹ با مجوز بانک مرکزی شکل گرفت، اکنون به یاری خدا و دعای خیر پدران و مادران شهدا، به یک بانک تأثیرگذار در نظام بانکی کشور و اقتصاد کشور و نهادی خدمتگزار به مردم شریف ایران تبدیل شده است.

امروز سرمایه اصلی بانک دی، حضور سه میلیون مشتری، بیش از ۷۰۰ هزار سهامدار ارزشمند از خانواده معزز شهدا و ایثارگران و کارکنان جوان و مستعدی است که آینده‌سازان نظام بانکی و اقتصادی کشور هستند.

دستاوردهای بانک دی در سال گذشته، که با تلاش و همت جمعی تمامی همکاران عزیزم رقم خورد، زمینه‌ساز آغاز مسیری شده است که تحول و شکوفایی بانک دی نتیجه نهایی آن است. نتیجه‌ای که علاوه بر افزایش وفاداری مشتریان، اعتماد سهامداران به چشم‌انداز و برنامه‌های عملیاتی بانک را نیز دوچندان خواهد کرد.

امروز بانک دی در حالی چهاردهمین سالروز تأسیس خود را پشت سر می‌گذارد که امیدواریم با تلاش و کوشش مضاعف همکارانم در سراسر کشور، ضمن حرکت در مسیر تحقق برنامه تحول بانک، بتوانیم در تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» نیز به سهم خود گام‌های مؤثری برداریم.

اینجانب به نمایندگی از اعضای محترم هیأت‌مدیره و مدیران ارشد فرارسیدن ۱۸ اردیبهشت ماه، چهاردهمین سالروز تأسیس بانک دی را حضور یکایک اعضای خانواده بزرگ بانک دی، اعم از سهامداران ارجمند، مشتریان محترم و همکاران مسئولیت‎‌پذیر، صمیمانه تبریک و شادباش می‌گویم.

دیگر خبرها

  • آموزش پیش از ازدواج و خانواده به بیش از ۶ هزار زنجانی ارایه شد
  • کنایه آذری جهرمی به خبرگزاری دولت در مورد کاهش آمار طلاق در کشور: آمارِ دروغ ، دروغِ آماری
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نگه‌داری از توله سگ و گربه جای فرزندان را گرفته است/ آمار تکان دهنده از ازدواج و طلاق
  • پیام تبریک سرپرست بانک دی به مناسبت چهاردهمین سالگرد تأسیس بانک
  • نرخ رشد جمعیت در استان گلستان در وضعیت «بحرانی» قرار دارد
  • فعالیت۷۰ مهد قرآنی در مساجد آذربایجان غربی با هدف حمایت از مادران
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان طی سال گذشته
  • طلاق از شوهر به‌خاطر خیلی خوب‌بودن!
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند